martes, 2 de junio de 2015

VIII Trobada dels Mediadors

Dimarts 5 de maig de 2015. Vam anar tots els mediadors (sobre unes 20 persones),a la vuitena trobada de mediadors del Baix Llobregat. L' eix vertebrador de la trobada va ser els països en conflicte. El nostre centre vam conèixer el conflicte de Somàlia i el vam portar a la trobada. Ens vam reunir al parc de la Infanta i a l'auditori del Citilab de Cornella de Llobregat. 
Els objectius de la Trobada eren:
  •  Conèixer nois i noies mediadors d'altres centres i intercanviar experiències. (Cosa que ho vam fer, i vam fer molts amics mediadors)
  • Potenciar les competències relacionades amb saber dialogar, compartir i gestionar els conflictes de forma no violenta.
  • Afavorir el treball en xarxa compartint valors, idees, il·lusions, tasques i projectes per enriquir i col·laborar en la millora del Programa de mediació i la Convivència de cada centre i, per tant, de la zona.
Beatriz Manzano al Citilab
Idoia Bonilla al Citilab.
Vam gaudir de la trobada, fent jocs cooperatius. També vam reflexionar sobre uns vídeos fets per mediadors d'altres centres; sobre els "popus", les traïdes, sobre les xarxes socials, etc...

Aquí us deixem algunes fotografies de la trobada.


Jugant al nostre joc: "Tombar el Plàstic"

Jugant a jocs de confiança...
Jugant a la teranyina

Gaudint...

Miquel Sala al Citilab.



No hay comentarios:

Publicar un comentario